Vanaf maandag 4 mei kunt u weer 'gewoon' bij ons terecht!

01-05-2020 | Vanaf aanstaande maandag, 4 mei, kunt u weer ‘gewoon’ bij ons terecht. Op basis van adviezen en informatie van het VWS en richtlijnen van het RIVM heeft onze beroepsvereniging besloten dat we u weer kunnen ontvangen op onze praktijk.

Het opschalen van de zorg moet op een veilige en verantwoorde manier gebeuren. Belangrijk is om de algemene voorzorgsmaatregelen, die het RIVM al weken voorschrijft, te respecteren. Heeft u dus verkoudheid-en koortsverschijnselen, dan willen we u verzoeken om niet naar de praktijk te komen. In sommige gevallen kunnen we u ook op afstand helpen. We zullen ook aanpassingen in de praktijk doorvoeren die ervoor zorgen dat u veilig onze praktijk kunt bezoeken.

We zullen er voor zorgen dat desinfectiemiddelen aanwezig zijn, u in de wachtkamer en de oefenzaal altijd 1,5 meter afstand kunt houden, deurklinken en oefenmateriaal regelmatig gereinigd worden en er gezicht-en handbescherming voor de fysiotherapeuten aanwezig is.

U kunt er vanuit gaan dat er alles aan gedaan wordt om behandelingen op een veilige manier te laten verlopen. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met ons.